Over BOB System

BOB System is een fabrikant van bedrijfswageninrichtingen en wordt vervaardigd in het Zweedse Varnamo, kwaliteit is hier ongelooflijk belangrijk. De inrichtingen moeten bestand zijn tegen zware omstandigheden en zeer zware belastingen. Al deze inrichtingen hebben met glans de crashtests doorstaan.

Om deze overtuiging van de kwaliteit van de producten extra kracht bij te zetten, geeft BOB System een garantie van 5 jaar op alles!

Het principe van BOB System

Er wordt gewerkt met een modulair principe in breedte, regelbaar per 42,5cm.

De modules hebben diepte afmetingen van 31 cm en 42,5 cm. Deze maten vormen de Euronorm in de bouwsector. Bovendien is alles per 2 cm in hoogte hermoduleerbaar! Reeds ingerichte kasten kunnen nadien nog volledig worden aangepast aan de wensen van de klant.

De materialen van BOB System

Om tot de perfecte basis en stevigheid van het volledige systeem te komen, worden de aluminium gereedschapsplaten rond de gechromeerde staanders geplooid. Bovendien helpen de bevestigingsbeugels, onderaan de staanders, om de impact van een eventuele schok op te vangen voor het volledige rek.
De legbakken worden vervaardigd uit sheet metal, een staalvariant met hetzelfde gewicht als aluminium. Eveneens bij de productie van de carrosserie van een auto wordt dit type staal gebruikt. Alle legbakken zijn gepoederlakt en worden in tegenstelling tot verschillende alternatieve legbakken, niet gelast maar geplooid! Vervolgens wordt alles bij elkaar geschroefd voor extra stevigheid.
De standaard hoogte (opstaande kant) van deze legbakken bedraagt 6 cm. Een open legbak heeft een opstaande kant van 1 cm en kan optioneel voorzien worden van een versterkingsstaaf om extra zware gewichten te dragen. Aan deze staaf kan ook een koffersteun worden bevestigd.
De lades bestaan eveneens uit sheet metal en zijn verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 42,5 cm en 85 cm breed. Qua hoogte is er de keuze uit 12 cm en 24 cm.

De voordelen

Deze inrichting gaat jaren mee, is makkelijk over te plaatsen van bedrijfswagen naar bedrijfswagen en is later makkelijk aan te passen en uit te breiden met bijvoorbeeld een ladekast.
Het is een goede investering die je door winst op efficiency en gewicht (brandstof) snel terug verdient. Daarvoor rijd je veilig, efficiënt en professioneel rond.

Kort samengevat

BOB Systems heeft alles wat je voor de perfecte werkplaats nodig hebt.

  • Twee diepte maten 31cm en 42,5cm.
  • Moduleerbaar, ook achteraf aan te passen.
  • Diepe vloerlades, creëren van meer laadruimte.
  • Een uittrekbare vloer: ideaal voor een servicewagen en perfect voor een pick-up!
  • 5 jaar garantie.
  • Crash getest.
  • TÜV gekeurd.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op; tel.: 06 – 55 167 917 of