Over FLEXMO

FLEXMO bedrijfswageninrichtingen worden sinds 1992 vervaardigd in Bübesheim (Zuid Duitsland), het is een merk van Kögl GmbH welke in 1964 is opgericht. Het is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001-2008. Daarnaast hecht de organisatie grote waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten. Voor de productie wordt gewerkt met hightech CNC omgevingen.
Vele patenten, industriële eigendomsrechten en het winnen van de Beierse Staatsprijs evenals de Duitse innovatieprijs zijn bewijzen van uitstekende prestaties en kwaliteit.

Wat maakt voor u een goede bedrijfswageninrichting? Veiligheid, kwaliteit, ruime mogelijkheden, zekerheid of gaat u voor lichtgewicht? Hiermee kan het allemaal!
Met de uitgebreide mogelijkheden is uw ideale bedrijfswageninrichting samen te stellen. De Duitse kwaliteit en de zakelijke uitstraling zorgen voor uw professionele “visitekaartje”. Uiteraard voldoet het aan de strenge Duitse veiligheidseisen en is het voorzien van de TÜV -certificering, waarmee U veilig onderweg bent.
Met deze bedrijfswageninrichting zorgt het ook voor een efficiënt gebruik van uw wagenpark. Door veelvuldig gebruik van lichtgewicht materialen, zoals aluminium en kunststof, is het één van de lichtste inrichtingen op de markt.
Minder gewicht betekent een lager brandstofverbruik en minder slijtage van uw bedrijfswagen, of meer vrij laadvermogen voor u om te gebruiken.

De voordelen van FLEXMO bedrijfswageninrichting zijn:

  • Lichtgewicht; Een optimale mix van diverse materialen (aluminium en kunststof) zorgt voor een lichte en toch robuuste inrichting.
  • Veilig; TÜV Gecertifieerd. Uitvoerig getest volgens de strenge Duitse eisen, onder meer in crashtests.
  • Economisch; Economisch heeft veel aspecten, zoals investering, service, gebruiksgemak, uitstraling en levensduur.
  • Degelijk; Vakmanschap en kwaliteit vertalen zich in bijzonder betrouwbare producten. Daarom krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.
  • Flexibel; Elke branche, iedere auto. Maatwerk voor iedere oplossing! Vrij te combineren met o.a. laden, koffers, bergbakken in verschillende diepten, breedten en hoogten.
  • Kwaliteit; ‘Made in Germany’. Winnaar van diverse prijzen, uitgebreid getest en vervaardigd door vakmensen met de allerbeste materialen.

Van professionals, voor professionals!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op; tel.: 06 – 55 167 917 of ✉

Download hier de brochure!
Bekijk hier het 3D tekenprogramma!