Over ons

Schreur Bedrijfswageninrichting

Schreur Bedrijfswageninrichting is het adres voor het gebruiksvriendelijk inrichten van uw bedrijfswagen. Advies op maat is mogelijk door flexibele toepassingsmogelijkheden te gebruiken.

Wij zijn dealer van BOB System bedrijfswageninrichting, een BOB system inrichting is licht, sterk en duurzaam. Hierdoor krijgt u een optimale benutting van uw laadruimte.

De inrichting is gemaakt van duurzame materialen, waaronder aluminium, staal (sheet-metal) en kunststof.

Uiteraard leveren wij ook voor alle bedrijfswagens wanden en vloeren. Tevens zijn wij leverancier van diverse accessoires zoals: safebumpers, opstaptreden, sidebars, imperiaals / glasrestelen, bumperbescherming, omvormers, sloten, brandblussers en verlichting.

Kort samengevat:

BOB Systems heeft alles wat je voor de perfecte werkplaats nodig hebt.

 • Twee diepte maten 31cm en 42,5cm.
 • Moduleerbaar, ook achteraf nog aan te passen.
 • Diepe vloerlades, creëren van meer laadruimte.
 • Een uittrekbare vloer: ideaal voor een servicewagen en perfect voor een pick-up!
 • 5 jaar garantie.
 • Crash getest.
 • TÜV gekeurd.

Over BOB System

BOB System algemeen:

BOB system is een fabrikant van bedrijfswageninrichtingen en wordt vervaardigd in het Zweedse Varnamo. Voor ons bij BOB System is kwaliteit ongelooflijk belangrijk.

De inrichtingen moeten bestand zijn tegen zware omstandigheden en zeer zware belastingen. Al onze inrichtingen hebben met glans de crashtests doorstaan.

We kunnen dan ook met trots stellen dat je volledig zorgenvrij op pad kunt. Om onze overtuiging van de kwaliteit van de producten extra kracht bij te zetten, geeft BOB System een garantie van 5 jaar op alles!

Het principe:

Het principe: Bij BOB System gaan we aan de slag met een modulair principe in breedte, regelbaar per 42,5cm. Onze modules hebben diepte afmetingen van 31 cm en 42,5 cm. Deze maten vormen de Euronorm in de bouwsector. Bovendien is alles per 2 cm in hoogte hermoduleerbaar! Deze moduleerbaarheid is de troef van BOB System.

Reeds ingerichte kasten kunnen nadien nog volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Dit is uniek in de wereld van de bedrijfswageninrichting!

De materialen van BOB System:

Om tot de perfecte basis en stevigheid van het volledige systeem te komen, worden de aluminium gereedschapsplaten van BOB System rond de gechromeerde staanders geplooid. Hiermee onderscheidt BOB System zich tegenover de meeste concurrenten waar deze zijwandplaten op het rek worden geschroefd. Tests hebben uitgewezen dat deze werkwijze minder stevig is. Bovendien helpen de bevestigingsbeugels, onderaan de staanders, om de impact van een eventuele schok op te vangen voor het volledige rek.

De legborden van BOB System worden vervaardigd uit sheet-metal, een staalvariant met hetzelfde gewicht als aluminium. Eveneens bij de productie van de carrosserie van een auto wordt dit type staal gebruikt. Alle legborden zijn gepoederlakt en worden in tegenstelling tot verschillende alternatieve legborden op de markt niet gelast maar geplooid! Vervolgens wordt alles bij elkaar geschroefd voor extra stevigheid.

De standaard hoogte (opkant) van deze legborden bedraagt 6 cm. Een open legbord heeft een opkant van 1 cm en kan optioneel voorzien worden van een versterkingsstaaf om extra zware gewichten te dragen. Aan deze staaf kan ook een koffersteun worden bevestigd.

De lades van BOB System bestaan eveneens uit sheet metal en zijn verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 42,5 cm en 85 cm breed. Qua hoogte heb je de keuze uit 12 cm en 24 cm.

Voordelen:

De bedrijfsinrichting bestaat uit lichtgewicht materiaal, daarmee bespaar je op onderhouds- en brandstofkosten dan bij een conventionele inrichting!

Waarmee we ook bijdragen aan duurzaamheid. Gaat jaren mee, makkelijk over te plaatsen van bedrijfswagen naar bedrijfswagen en de inrichting is later makkelijk aan te passen en uit te breiden met bijvoorbeeld een ladekast.

Het is een goede investering die je door winst op efficiency en gewicht snel terug verdient. Daarvoor rijd je veilig, efficiënt en professioneel rond.

Veilig met BOB System:

De inrichting voor bedrijfswagen van BOB System is veilig en wij kunnen met trots stellen dat je volledig zorgenvrij kunt rijden. BOB System is zodanig gemaakt dat de lading op zijn plaats blijft, ook tijdens een ongeval.

De bevestigingsbeugels helpen de inrichting de impact van de schok op te vangen. De BOB System producten hebben niet alleen de crashtest doorstaan, ze hebben ook bijkomende aanbevelingen van SP gekregen. Dat toont aan dat BOB System in dezelfde klasse speelt als die van grotere internationale bedrijven.

BOB System heeft de crashtest laten uitvoeren met een van zijn populairste inrichtingen dat volgens de instructies gemonteerd werd. BOB System’s eigen ontwerp van de gereedschapsplaat als basis voor de inrichting bleek doorslaggevend te zijn voor het goede resultaat van de crashtest.

Hoge Veiligheidseisen!

BOB System blijft naar veiligheid streven, zelfs na de succesvolle crashtest. Onlangs hebben we een nieuwe sterke stalen beveiligingsplaat ontworpen die achter de bestuurder geplaatst kan worden. De plaat beschermt de bestuurder tegen alle mogelijke objecten tijdens een hevig ongeval.

Een frontale botsing bij 50 km/uur

De test wordt door iedere producent uitgevoerd onder toezicht van experts. Producenten bouwen onderdelen van inrichtingen op een slede, waarmee vervolgens bij een snelheid van 50 km/uur tegen een betonnen muur gebotst wordt.

De inrichting bestaat hierbij niet alleen uit het basismateriaal, maar ook lades die met gewichten gevuld zijn. Dit is noodzakelijk om aan de hoge eisen van de test te voldoen.

De lading moet namelijk op zijn plaats blijven, zowel in de rekken als in de lades. Geen enkel onderdeel mag bij een aanrijding meer dan 30 cm verschuiven.

Kort samengevat:

BOB Systems heeft alles wat je voor de perfecte werkplaats nodig hebt.

 • Twee diepte maten 31cm en 42,5cm.
 • Moduleerbaar, ook achteraf aan te passen.
 • Diepe vloerlades, creëren van meer laadruimte.
 • Een uittrekbare vloer: ideaal voor een servicewagen en perfect voor een pick-up!
 • 5 jaar garantie.
 • Crash getest.
 • TÜV gekeurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel 0655 167 917 of stuur ons een e-mail: info@bwischreur.nl