Over Work System

Bent u op zoek naar veilig, passend en lichtgewicht inrichting voor uw bedrijfswagen? De bedrijfswageninrichting van Work System biedt hiervoor een juiste oplossing om de kasten op maat te leveren naar uw wensen en passend bij uw bedrijfswagen. De bedrijfswageninrichting bevat kasten met legplanken met panelen, uit te breiden met ladecombinaties, sledes, tussenschotten en meer andere opties. De inrichting kan links, rechts of tegen de achterwand van de bus gemonteerd worden. We kunnen dit geheel naar uw wensen aanpassen. Accessoires zijn te verkrijgen in diverse opties voor een overzichtelijke indeling:

  • Accessoires voor op de legplanken, denk aan modulaire bakken, transportbakken, legplankverdelers, kabelhaspels, enz..
  • Ladeverdelers in verschillende afmetingen en passend in de laden.
  • Accessoires in de vorm van gereedschapshouders, denk aan hakensets, slanghouders, gereedschapspanelen, verschillende soorten smartboxen, magneetstrips, e.d..

Met de innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen en hiermee een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, is er een modulair systeem ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kan voldoen. Alles hoeft niet in één keer te worden aangeschaft. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen. Kwaliteit is zeer belangrijk! Er worden de modernste simulatietechnieken gebruikt en sturen kritieke onderdelen van het assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests. De materialen die worden gebruikt zijn in de productie meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).Voor de meeste van onze klanten zijn het meest effectieve gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk de productvideo om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig is vastgezet tijdens een aanrijding. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op; tel.: 06 – 55 167 917 of

Bekijk hier de bedrijfsvideo!
Bekijk hier de brochure!

Bekijk hier de crash test!